• Knez Ljubo d.o.o. zastupnik Liebherr za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu
 
Nalazite se u: Pomorski/lučki program

Pomorski/lučki program

mobilne lučke dizalice Liebherr

Liebherr proizvodi i razne vrste dizalica posebne namjene za rukovanje materijalima u pomorskom sektoru. Liebherr tračni mostovi za utovar kontejnera su predviđeni za rad u velikim kontejnerskim terminalima. Serija Liebherr mobilnih lučkih dizalica obuhvaća sedam dobro raspoređeni veličina kategoriziranih s kapacitetima opterećenja između 40 i 208 t. Serija brodskih dizalica je dizajnirana za rad na brodovima  svakih vrsta i veličina. Individualna podizna oprema Liebherr, konstruirana je tako da odgovara zahtjevima  kupaca koristi se u offshore industriji. Proizvodni program pomorskih dizalica dopunjava „reachstacker“ za rukovanje kontejnerima u lukama.

10. 06. 2009.

Rabljene dizalice

Osim novih dizalica, nudimo Vam i rabljene reparirane ili nereparirane dizalice. Trenutnu ponudu pogledajte direktno na stranicama LIEBHERR ili nas nazovite.

06. 07. 2009.

Servis i prodaja rezervnih dijelova

Naši serviseri su osposobljeni u samoj tvornici za redovito servisiranje i popravak svih vrsta LIEBHERR autodizalica, na terenu ili u radionici. Isto tako, sve rezervne dijelove, za sve tipove Liebherr autodizalica, možete dobiti kod nas u vrlo kratkom roku.

Arhiva novosti Sljedeća novost Prethodna novost
© Knez Ljubo d.o.o. 2002.-2024.
CMS, dizajn i izrada web stranica
Unicolor d.o.o.