• Knez Ljubo d.o.o. zastupnik Liebherr za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu
 
Nalazite se u: Dizalice na gusjenicama

Dizalice na gusjenicama

 

LR 1300

LR 1300

 

 

Sa LR serijom, Liebherr nudi uravnotežen program dizalica sa rešetkastom rukom na gusjenicama. U klasi ispod-300 tona, niske transportne težine, brza samo-montaža, optimalne vrijednosti kapaciteta opterećenja u cijelom radnom dometu i sveobuhvatne operativne informacije su među glavnim funkcionalnim značajkama ovih dizalica.

Za svoje veće dizalice na gusjenicama, s nosivostima kapaciteta do 1350 tona, Liebherr također nudi široki raspon multifunkcionalnog sustava rešetkaste ruke. Te dizalice mogu doseći sa kukom do visine od 223 m,  i radijusa do 152 m, a istovremeno zadrzavaju svoju izvanrednu pokretljivost zahvaljujući inovativnim rješenjima za rukovanje sa iznimno visokim težinama balasta. LR serija je kompletirana sa hidrauličnim duty-cycle gusjeničnim dizalicama (HS serija), koja je po dizajnu slična LR seriji. Strojevi su razvijeni za najrazličitije operacije rukovanja materijalima. Ova serija se sastoji od 6 modela s kapacitetima opterećenja između 35 i 200 tona.

10. 06. 2009.

Rabljene dizalice

Osim novih dizalica, nudimo Vam i rabljene reparirane ili nereparirane dizalice. Trenutnu ponudu pogledajte direktno na stranicama LIEBHERR ili nas nazovite.

06. 07. 2009.

Servis i prodaja rezervnih dijelova

Naši serviseri su osposobljeni u samoj tvornici za redovito servisiranje i popravak svih vrsta LIEBHERR autodizalica, na terenu ili u radionici. Isto tako, sve rezervne dijelove, za sve tipove Liebherr autodizalica, možete dobiti kod nas u vrlo kratkom roku.

Arhiva novosti Sljedeća novost Prethodna novost
© Knez Ljubo d.o.o. 2002.-2024.
CMS, dizajn i izrada web stranica
Unicolor d.o.o.