• Knez Ljubo d.o.o. zastupnik Liebherr za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu
 
Nalazite se u: Mobilne dizalice » LG- mobilne rešetkaste dizalice

LG- mobilne rešetkaste dizalice

Ovisno o individualnim zahtjevima primjene,  LG 1550 može biti operativan kao 800 t heavy-duty teleskopska dizalica, tip LTM 1800, sa 60 m teleskopskom rukom. Novi LG 1750, s 750 t rešetkastom rukom je moćna dizalica sa osam osovinskom šasijom, zvijezdastim suportom i varijabilnim sustavom ruke. Ova dizalica je prvi put predstavljena na sajmu BAUMA 2004. LG mobilne dizalice s rešetkastim tornjem kapaciteta od 550 t  i 750 t  su heavy-duty dizalice i napravljene su za primjena u različitim uvjetima.

U jesen 2009. izašla je posljednja dizalica LG 1550. Proizvodnja je i pored velike potražnje obustavljena zbpg novih europskih propisa o ispušnim normama. Da li će i kada izaći nasljednik saznat će se uskoro.

Mobilne rešetkaste dizalice

10. 06. 2009.

Rabljene dizalice

Osim novih dizalica, nudimo Vam i rabljene reparirane ili nereparirane dizalice. Trenutnu ponudu pogledajte direktno na stranicama LIEBHERR ili nas nazovite.

06. 07. 2009.

Servis i prodaja rezervnih dijelova

Naši serviseri su osposobljeni u samoj tvornici za redovito servisiranje i popravak svih vrsta LIEBHERR autodizalica, na terenu ili u radionici. Isto tako, sve rezervne dijelove, za sve tipove Liebherr autodizalica, možete dobiti kod nas u vrlo kratkom roku.

Arhiva novosti Sljedeća novost Prethodna novost
© Knez Ljubo d.o.o. 2002.-2023.
CMS, dizajn i izrada web stranica
Unicolor d.o.o.