• Knez Ljubo d.o.o. zastupnik Liebherr za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu
 
Nalazite se u: Mobilne dizalice » Dizalice specijalne namjene Liebherr

Dizalice specijalne namjene Liebherr

Stručne vatrogasne postrojbe koriste LTM mobilne dizalice od 45 t do 60 t kategorije s posebnom opremom. Dizalice su izuzetne pokretljivosti obzirom na kompaktni dizajn. Električna i elektronička oprema podvozja i dizalice, podržana je od podatkovne sabirnice najnovije tehnologije i dizaličnog računalnog sustava LICCON, te širom svijeta nudi maksimalnu funkcionalnost i sigurnost u bilo kojoj intervenciji.

Liebherr  dugi niz godina proizvodi mobilne dizalice s posebnom opremom za vojne primjene. Takve  dizalice koristi u redovima redovne vojske, za održavanje, opskrbu, borbene inženjerske jedinice, kao i u zračnim snagama i mornarici. U okviru dodijeljenih radnih mjesta, specijalne dizalice su u skladu sa svim tehničkim zahtjevima što je dokazano na terenu, isto kao i standardne Liebherr dizalica tijekom on-road i off-road aplikacije.

        Dizalice specijalne namjene

10. 06. 2009.

Rabljene dizalice

Osim novih dizalica, nudimo Vam i rabljene reparirane ili nereparirane dizalice. Trenutnu ponudu pogledajte direktno na stranicama LIEBHERR ili nas nazovite.

06. 07. 2009.

Servis i prodaja rezervnih dijelova

Naši serviseri su osposobljeni u samoj tvornici za redovito servisiranje i popravak svih vrsta LIEBHERR autodizalica, na terenu ili u radionici. Isto tako, sve rezervne dijelove, za sve tipove Liebherr autodizalica, možete dobiti kod nas u vrlo kratkom roku.

Arhiva novosti Sljedeća novost Prethodna novost
© Knez Ljubo d.o.o. 2002.-2023.
CMS, dizajn i izrada web stranica
Unicolor d.o.o.